Boothoes Zodiac

speedboot hoes kopen

Ben je opzoek naar een goede hoes voor je Zodiac? Dan ben je bij Boothoezenonline.nl op het juiste adres! Boothoezenonline.nl is de specialist op het gebied van boothoezen. Onze hoezen beschermen je Zodiac tegen regenwater, sneeuw, stof, hars en alle andere vuil. De hoes is snel te plaatsen, en staat garant voor een jarenlange bescherming.

Bescherm je Zodiac met een goede hoes 

Deze boothoes beschermt uw boot tegen regen, sneeuw, vuil, stof, bladeren, vogeluitwerpselen en hars.
De hoes is geschikt voor buiten, maar kan ook prima binnen worden gebruikt, de hoes bestand tegen alle weersomstandigheden gedurende het gehele jaar. Zo blijft je Zodiac in topconditie.

Pasvorm boothoes voor je Zodiac

Bij Boothoezenonline.nl kies je voor de best passende Boothoes voor je Zodiac. Boothoezenonline.nl heeft dan ook het grootste assortiment Boothoezen voor je boot.
Voor de goede pasvorm maken we onderscheid in het model van je boot, zo hebben we hoezen speciaal ontwikkeld voor de Zodiac rubberboot.
Voor de rubberboot is er een ander vorm nodig dan b.v. een sloep. onze hoes voor de Zodiac is speciaal ontwikkeld voor de rubberboot.


De juiste boothoes bepalen

Gebruik onderstaande tekening om uw boot op de juiste manier op te meten. onze boothoes afmeteingen zijn NETTO, dat wil zeggen dat wij al rekening hebben gehouden met een extra overlap over de bootrand op beide kanten, deze overlap hoef jij dus niet meer mee te rekenen.

We adviseren u de afmetingen zorgvuldig te meten om onnodig omruilen te voorkomen .
Bij twijfel is het beter met ons te overleggen tel 0513-677408 of mail info@boothoezenonline.nl
en ons bij voorkeur even een foto te sturen van de boot.

 

Zodiac rubberboot model lengte in meters

    Maat      

    Bootlengte min/max
Breedte is +/-

A

2.3  tot 2.6 1.7

B

2.6 tot 3.0

1.7

C

3.0 tot 3.5

1.9

D

3.5 tot 4.1

2.0

E

4.1 tot 4.6

2.1


 

Voor elk boot hebben we een passende boothoes, kies hier uw merk boot, om de juiste hoes te selecteren.

Heeft u nog vragen, of komt u er nog niet goed uit welke hoes geschikt is voor uw auto, neemt u dan gerust contact met ons op via de pagina "contact"  of bel naar ons op werktijden telefoon nummer 0513-677408